Clienti

Abordarea noastra este una flexibila si confidentiala, iar solutiile reflecta nevoile si cerintele clientului. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul proiectarii si consultantei pentru obtinere de fonduri europene, consideram ca orice nou proiect reprezinta o oportunitate de a ne dovedi profesionalismul, dar si o sansa de a dezvolta o colaborare de lunga durata cu clientii nostri. Respectul, comunicarea eficienta si incadrarea in termenele stabilite sunt concepte de baza in cadrul companiei, care faciliteaza relatiile de colaborare, atat in cadrul echipei, cat si cu beneficiarii nostri.

Valori si misiune

Integritate profesionala si respect pentru client. <br/> Promovarea identitatii culturale si a valorilor autentice. <br/>Pasiune si profesionalism in fiecare proiect.

CONSULTANTA

Oferim servicii complete de consultanta si proiectare: prezentarea oportunitatilor de finantare, elaborare cerere de finantare, studii de fezabilitate, documentatii tehnice pentru autorizatia de construire, proiecte tehnice, planuri de afaceri, consultanta pe toata perioada de implementare, etc.

vezi mai departe +

PROIECTARE GENERALA

Asiguram servicii integrate ce tin de domeniul proiectarii: arhitectura, structura, instalatii, drumuri si poduri, amenajari exterioare si interioare, urbanism si studii topografice.

vezi mai departe +